perjantai 4. syyskuuta 2015

Rovaniemen kisat

Viime sunnuntaina lähdettiin aikaisin aamusta Ellan, Sulon, Lauran ja Reinon kanssa ajelemaan kohti Rovaniemeä. Saavuttiin kisapaikalle kahdeksan maissa, käytiin ilmoittautumassa ja lähdettiin lenkittämään koirat. Parinkymmenen minuutin kävelyn jälkeen mentiin takaisin kisakentän laidalle katsomaan minien ja medien ratoja. Rata vaikutti vaikealta, tuloksia ei meinannut oikein tulla. Kun oli meidän rataantutustumisvuoro, totesin radan olevan ihan suoritettavissa. Ennen meidän vuoroa ehdin tehdä oman lämmittelyn ja ottaa Ellan kanssa muutamia verryttelyhypyn. Laura ja Reino menivät ennen meitä, ja Reiska otti oikein kunnon lähdöt putkelta. Se kävi juoksemassa älyttömän lenkin, palasi takaisin Lauran luo ja suoritti hienosti radan loppuun. Meidän rata Ellan kanssa meni puhtaasti tokavikalle hypylle asti, josta tuli rima alas. Jotenkin niin uskomattoman huonoa tuuria, oltiin selvitetty kaikki hankalat kohdat ja sitten yksi rima tulee alas! No, sijoituttiin silti sijalle 3 sillä vitosella. Lähtijöitä luokassa oli 16.

Toiselta radalta otettiin Ellan kanssa ensin kielto putkelta luultavasti johtuen siitä, että jäin varmistelemaan käännöstä aalta hypylle jääden pahasti itse jälkeen. Seuraava vitonen otettiin keinulta, käskytin huonosti ja Ella juoksi siitä ohi. Muuten rata meni puhtaasti, kymmenen virhettä siis ja oltiin muistaakseni kahdeksansia. Laura oli päättänyt ottaa Reinon tiukkaan komentoon ekan radan rallittelun vuoksi, ja nehän teki nollan! Se oli hienoa katsottavaa, puhdas rata, luokkavoitto ja LUVA, vau!

Kaiken kaikkiaan hyvä mieli jäi, molemmat päästiin palkintojen jakoon ja saatiin ruusukkeet ja palkinnot. Älyttömän hyvistä palkintovaihtoehdoista valitsin kirkkaankeltaisen Berran kumitaluttimen, joka on muuten tosi hyvä!

Illalla kävin vielä pikaisesti Sulon kanssa kentällä. Harmaa hulivili pysyy jo hienosti lähdössä ja malttaa jo vähän keskittyä kepeilläkin, mamman mussukka! Nyt kun se muuten on tottunut lähdössä tulemaan aina mun jalkojen väliin, niin sitä on hankala saada enää perusasentoon sivulle. Väkisin se yrittää tunkea jalkojen väliin, melkein täytyy pitää jalkoja ristissä, hassu bortsupoika!


Otettiin Ellan kanssa yhteiskuvia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti